Cashback World

Tudom,hogy mindenki szeret olcsóbban vásárolni. Gondolom te is.
Adok neked egy vásárlói kártyát, Abban különbözik a többitől, hogy ezt nem 1 meghatározott üzletben használhatod,  hanem több ezer üzletben és mindenhol kedvezményt kapsz. Illetve, ha komolyabban használod a vásárlásaid 50%-át is vissza kaphatod ezzel a kártyával.

Lehetőségünk van 47 ország vásárlási forgalmából részesedni amiből eddig csak az üzletek részesedtek, de ezzel a kártyával mi vásárlók is.

Éppen ezért megtennéd, hogy Te is tovább adod másoknak? mivel csak ajánlással juthat bárki a kártyához.

Mi csapatban dolgozunk!
SEGÍTÜNK EGYMÁSNAK MEGGAZDAGODNI!

Szerinted melyiket nehezebb elhinni? – az emberek nem vásárolnak többet, nem fognak többet enni, inni, ruházkodni, tankolni stb. Te hol tankolsz? Hova jársz gyógyszertárba?
Melyik a telefonszolgáltatód? Élelmiszert hol vásárolsz? Drogéria?
A kártya már 47 országban több  millió embernek segített.
Amennyiben többet szeretnél költeni, mint amennyit jelenleg költesz, lehetőséget add a kártya pénzt keresni is. A saját árkedvezményedet használhatod fel bevétel növeléséhez.
Hogy milyen arányban azt Te döntöd el. A cég egyszeri, de rendkívüli hozzájárulást fizet azoknak, akik a kártyát segítenek mimnél több emberhez eljuttatni..
Ekkora hozzájárulásért mások munkahelyen közel egy évet dolgoznak napi min. 8 órában.
A kártyához szükség van az email címedre, ahova meghívóban érkezik a link, hogy aktiválhasd. Mindenféle bevétel és vissza térítés az általad megadott bankszámlára kerül.
Szóval fogjunk össze és osszuk a kártyát másoknak is. A kártyához tartozó juttatások közül Te melyiket választod? Te kinek gondolsz kártyát adni?
Csatlakozz hozzánk most!
KÉRJ A CSATLAKOZÁSHOZ INGYENES MEGHÍVÓT MOST!

Zleovszki Andrásné     zleovszkia@gmail.com

Vásárlói közösség, amivel pénzt kapsz vissza a bankszámládra!
PONT AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN
VÁSÁRLÓK
Építsünk egy remek csapatot-ha Te is megismerteted a barátaiddal, hogy tudnának ők is pénzvisszatérítést kapni, akkor ezt a munkád a cég honorálja.
Képesnek tartod magad, hogy 5 olyan ismerősödet csatlakoztasd 30 napon belül, akik ugyanezt megteszik? A gyors bónusz ezért azonnal fizet, de nem csak ezért 22.500 HUF
Ha direktjeid a te munkádnak  csak töredékét tudják teljesíteni 60 napon belül, tehát összesen 15 indirektet szereznek számodra, akkor további 60.000HUF, ha pedig sikeresen teljesítik, ezáltal 25 indirekted lesz, így további 90.000 HUF kerül kifizetésre a számodra  + 150.000 HUF
A stratégia következő lépése, hogy ők is tovább ajánlják az ötletet. Mivel már mindenki a stratégia első lépésére fókuszál, tehát, hogy meglegyen az első 5 direktje, így elképzelhető, hogy a 25 indirekt további 5-5 ismerősének is tovább ajánlja a következő 30 napon belül. Ez alapján összesen 772.500 HUF kerül jóváírásra a számládra 90 napon belül  + 600.000 HUF
CSATLAKOZÁS CSAK MEGHÍVÓVAL LEHETSÉGES
KÉRJ A CSATLAKOZÁSHOZ INGYENES MEGHÍVÓT MOST!

Zleovszki Andrásné     zleovszkia@gmail.com

HASZNOS LINKEK:
így lehetsz ingyenes ügyfél

vásárlás a cashbak world-ben

cashback aplikáció

REGISZTRÁCIÓ

Segítek , hogy együtt segíthessünk a többieknek.
Ha teszik a program tudok küldeni egy ingyenes meghívót emailben.
Ezen keresztül megtudod erősíteni a regisztrációt és a személyes adataiddal azonnal részesedhetsz a saját vásárlási forgalmadból.
Lejjebb megmutatom, hogyan tudsz Te is meghívót küldeni barátaidnak. Természetesen ez a regisztráció mindkét félnek ingyenes és kötelezettségmentes.
Így tudsz barátokat meghívni
A weblobdalon keresztül kitudod nyomtani a kártyád, de egyszerűbb ha van okostelefonod.
CASHBACK APP
Most pedig letöltheted az ingyenes CashBack APP nevű alkalmazást, amely segít, hogy mindig nálad legyen a fiókod.
Levan már töltve a  CashBack APP  a telefonodra? Fizess egy CashBack Partnernél úgy ahogy eddig is tetted, de most lépj be az alkalmazásba, rázd meg a telefont és 
élvezd, hogy mennyire egyszerűen kapsz vissza pénzt a számládra!