7 GYŰRŰ

7 RINGS OF WEALTH – 7 GYŰRŰ PROGRAM – 7 Gyűrű Bevezető

 

Ha eleged van már a sok „fizess be, vagy vegyél minél több csomagot” című üzletekből, hogy aztán mire eljutnál a kikérésig lenyúlják a pénzed?
Én valami mást ajánlok: itt NEM KELL BEFIZETNED egy fillért sem!
Én eddig azt gondoltam, hogy ahova nem kell befizetni, azzal nem is lehet pénzt keresni!
Na ezt az üzletet úgy alakították ki, hogy ezzel tudsz, sőt!
Teljesen ingyenesen kilábalhatsz az adósságaidból, és élhetsz emberhez méltó életet, ahol valóban minőségi életet élhetsz.

Ajánlok valamit, ami tudod mennyit hozhat a konyhádra és elég gyorsan?
Ha kereshetnél százezer forintot, szólnál két embernek, hogy regisztráljon ingyen?
A program neve: 7 gyűrű Program.

Nem bánod meg, és nem kockáztatsz semmit, egyetlen fillért sem!
És ha bejött akkor folyamatosan tudod majd hozni a tagokat a nagyobb jutalékért és Te magad is majd be tudod fizetni a új belépőket!
Ez így tetszik? AKkor regisztrálj ingyen itt!
Nézd meg a videót, ha megértetted, regisztrálj!
 

Tehát, ha még nem lennél benne a 7 gyűrű programban, itt egy rövid infó:
Eddig az MLM-ben az új emberek látták el pénzzel a már meglévő hálózatot.
Itt ez most megfordult, az MLM történetében először: a már bent lévő, kereső emberek segítik meg az újonnan érkezőket!!!

Mi is a 7 gyűrű program?

A cég küldetése, hogy az eladósodásból segítsünk egymásnak  eljutni a bőség állapotába!!!
Az eddigi MLM-ekben az új emberek látták el pénzzel a már meglévő hálózatot.
Itt ez most megfordult, az MLM történetében először: a már bent lévő, kereső emberek segítik meg az újonnan érkezőket!!! 
A most felül lévő tagok veszik meg az oktató könyvet az ingyeneseknek. Majd amikor nekik is lesz jutalékuk, ők ugyanezt fogják tenni.

Csatlakozz minél előbb és fogadd el a segítségünket!!
Megköszönöm ha hozzám regisztrálsz:

A termék: egy olyan különleges oktatási rendszer a tagok számára, ahol különböző könyvek, tanfolyamok és videó előadások érhetők el, amelyek segítik tagjait abban, hogy egyre sikeresebb életet éljenek.
Témák: Hogyan kezeljük adósságainkat?, Hogyan építsünk online vállalkozást?, Hogyan építsünk kapcsolatokat online?, Hogyan menedzseljük megszerzett vagyonunkat?, Hogyan jussunk el a hiánytól a bőségig?
​Igazándiból ugye kell egy termék egy üzlethez, de még hasznos is lehet. Egyenlőre angol nyelven érhetők csak el, de már dolgoznak valami magyar nyelvű elérhetőségen.

Egyszerűen elmondva mi is itt az emberek feladata, hogy pénzük legyen?
Meglepően egyszerű a válasz!
– regisztráljon ingyenesen
-hozzon legalább 2 ingyenest (ez teljesíthető!)
-és ezt az infót adja tovább
Összegezve semmilyen kockázatot nem vállalsz, és teljesen ingyenesen részese lehetsz egy olyan üzletnek, ami nem a régi szisztéma szerint épül, hogy regisztrálj, fizess be és majd valamikor abból lesz jövedelmed, hanem

regisztrálj ingyenesen, hozz ingyenes csatlakozókat és élvezd az életet.

Csatlakozz ingyenesen, és hozzál minél több tagot ingyenesen csatlakoztatva, olyat, aki szintén hoz ingyenes csatlakozókat és így tovább. 
A befizetéssel ne foglalkozzál, a rendszer olyan zseniális, amit még nem láttam, és te sem láttál, ilyen nem volt még az MLM történetében!
Befizetnek, és majd ha lesz jutalékod, akkor majd te is tudsz befizetni tagokat.

Téged is befizet vagy a szponzorod, vagy valaki a rendszerből és ha te nem fizeted be a személyesedet, akkor a rendszerből befizeti valaki. Ilyenkor a PIF bónusz az ővé, de a saját után marad neked a többi jutalék. 
​Gyakorlatilag végtelen jövedelmed lehet, de hamarosan akár havi százezres jövedelmed is lehet.
A lényeg ennyi, viszont ha érdekel, csatlakoznál,  mindenképpen hallgassál meg webkonfit, tudok átküldeni felvételt, ill. élőben is hallgathatod.
Összegezve semmilyen kockázatot nem vállalsz, és teljesen ingyenesen részese lehetsz egy olyan üzletnek, ami nem a régi szisztéma szerint épül, hogy regisztrálj, fizess be és majd valamikor abból lesz jövedelmed, hanem regisztrálj ingyenesen, hozz ingyenes csatlakozókat és élvezd az életet.
 
A cég mottója: “Akinek nincs képzelete, annak nincsenek szárnyai” – Muhammad Ali

Én hiszem, hogy merni kell álmodni, és merni kell elhinni azt, hogy dolgok lehetségesek, mielőtt az ember repülni tudna. Ne fásulj bele az életbe annyira, hogy már ne is próbálkozz. Ugye nem akarsz úgy élni, hogy 25 évesen meghalsz, de csak 75 évesen temetnek.   Ne a nincs-csel kelljen foglalkoznod, hanem tudj a szeretteiddel. Én teljes szívemmel hiszek ebben.

Konfi felvétel:

 

Picture

 

 

 

Picture

 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük